Håll din nästa konferens i Eskilstuna

31 oktober 2023 Renate Degerth

editorial

Att hitta rätt plats för företagets konferens, planeringsdag eller teambuilding kan vara en utmaning. Det ska finnas gott om plats, bra service och lämpliga möjligheter för både arbete och avkoppling. Eskilstuna, belägen vid de glittrande vattnen i Mälaren, har mycket att erbjuda i detta avseende. Här finner du en blandning av moderna konferenscenter, rofyllda slottsmiljöer och idylliska landskap – ett perfekt recept för en lyckad konferens.

Mötesplatser i historiska miljöer

Eskilstuna bjuder på otaliga valmöjligheter när det kommer till mötesplatser, men ingenstans är atmosfären mer unik än i stadens historiska byggnader. Slott och herrgårdar som sträcker sig tillbaka till det tidiga 1900-talet och tidigare erbjuder elegant inredda rum, professionella konferensfaciliteter och en lugnande utsikt över de omgivande landskapen – en perfekt kombination för att stimulera kreativa tankar och ny energi.

Moderna möjligheter för alla typer av sammanträffanden

I Eskilstuna kan du också hitta en rad moderna konferensplatser. Dessa platser är utrustade med toppmoderna teknologier för att säkerställa smidiga och effektiva presentationer och workshops. Dessutom erbjuder dessa platser lyxiga boendemöjligheter för dem som vill göra konferensen till en lite längre vistelse.

konferens eskilstuna

Fritidsaktiviteter och sevärdheter

Efter arbetsmöten kan du och ditt team njuta av allt som Eskilstuna har att erbjuda. Upptäcka stadens rika historia genom att besöka dess museum, eller ta en avkopplande promenad på någon av Eskilstunas många natursköna leder och parker. För de som är mer äventyrligt lagda finns det flera äventyrsparken och vattenparker i området som erbjuder roliga och spännande aktiviteter för alla åldrar.

Sundbyholms Slott

För den idylliska konferensupplevelsen kan vi starkt rekommendera Sundbyholms Slott. Denna magnifika plats har en lång historia och erbjuder inte bara fantastiska konferensfaciliteter utan också vacker natur att koppla av i. Med utsikt över Mälaren och omringat av en storslagen engelsk park, ger Sundbyholms Slott en känsla av en svunnen tid, samtidigt som det erbjuder alla moderna faciliteter som kan förväntas av ett förstklassigt konferenscenter. Ta en titt på deras webbplats här: https://sundbyholms-slott.se/konferens/ för en mer detaljerad titt på vad de har att erbjuda.

Fler nyheter